Me Valkon Vireessä jos jossain tiedämme, kuinka hyvältä maistuu sauna joko kisojen tai pelin jälkeen. Sauna maistuu kaikkein makeimmalle silloin kun takana on onnistunut peli tai urheilusuoritus, mutta kyllä se maistuu myös häviön tai tappion jälkeen. Saunassa on hyvä surra, juhlia ja ennen kaikkea hiljentyä ja koota ajatukset taas rankan suorituksen päätteeksi.

Meillä seuralla on oma sauna, joka toimii sähkökiukaalla. Saunamme on rakennettu jo 70-luvulla, mutta siihen tehtiin mittava remontti vuonna 2011. Remontissa uusittiin kaikki aina lauteista ja kiukaasta lähtien katon paneloitiin, suihkutilan hanoihin ja laattoihin saakka. Sauna on siis todellakin priima kunnossa ja kovassa käytössä. Kiuas lämpiää kaudella noin muutamia kertoja viikossa. Kesällä, kun suurin osa lajeista on tauolla,  sauna on käytössä harvemmin.

sähkökiuas saunassa

Seuran saunaan voi myös vuokrata omiin tapahtumiin. Vuokrauksesta saa tietoja ottamalla yhteyttä seuraan. Saunatilat ovat siistit ja niihin mahtuu noin 10 saunojaan kerrallaan. Vuokraamme saunaa mielellämme syntymäpäiväjuhliin tai vaikka yrityksen tarpeisiin. Se on meillekin mukavaa, niin saamme hieman vuokratuottoja seuran menojen kattamiseksi. Kyseli rohkeasti!